• vink  Snelle levering
  • vink  Ruime voorraad
  • vink  Originele- en vervangingsonderdelen
  • vink  Telefonisch bereikbaar: 06-53838995

Welkom bij Poort Watersport

Over Poort Watersport B.V.

Onderhoud en reparatie

Even voorstellen, ik ben Robert Poort.
Na een afgeronde studie als bedrijfseconoom heb ik een tijd gewerkt in de financiële sector. Omdat ik het vervelend vond om in een pak met stropdas rond te paraderen, ging ik op zoek naar wat ik echt leuk vind om te doen. Ik houd van techniek en mensen blij maken.

Zo vond ik op een dag een buitenboordmotor op een steiger, die onder het wateroppervlak was beland. Thuis heb ik hem gerepareerd en vervolgens verkocht.
Dat was het begin van Poort Watersport in 2003.

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring opgebouwd in het repareren en onderhouden van binnen- en buitenboordmotoren. Dieselmotoren en benzinemotoren van grachtenbootjes, maar ook motoren van zeilboten en grotere schepen.

Ik sleutel veel op locatie in en rond Amsterdam aan verschillende merken motoren. Ik heb veel ervaring met motoren die onder water zijn geweest. U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties en onderhoud aan binnen- en buitenboordmotoren. Bovendien hebben we voor u een netwerk van zakelijke klanten die u kunnen ondersteunen op locatie in uw woonplaats in Nederland.

Levering van onderdelen

Vaak herken ik de motor gelijk waarvan u onderdelen nodig heeft en daardoor kan ik u snel en efficiënt helpen. Doorgaans heeft u de gewenste onderdelen de volgende dag al in huis. Indien een onderdeel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het terugsturen en wordt het bedrag gecrediteerd.

Ook ben ik creatief in het vinden van onderdelen die niet meer leverbaar zijn. We hebben namelijk een voorraad gebruikte onderdelen. Maar ook kunnen onderdelen van een ander merk een passende oplossing zijn. We leveren zowel imitatie onderdelen als originele onderdelen voor verschillende merken van binnen- en buitenboord motoren.

De merken zijn onder andere:
Mercruiser, Volvo Penta, OMC, Vetus, Yanmar, Crusader, Pleasure craft, Yamaha, Mercury, Mariner, Tohatsu, Suzuki, Johnson, Evinrude, Honda en Chrysler & Force. Daarnaast voeren we een assortiment van bekende merken aan bootaccessoires.

Poort Watersport B.V.  is geen officiele dealer van Volvo Penta onderdelen.

Tot slot

Kortom, uitstekende service, snelle levering of reparatie en de juiste onderdelen tegen een eerlijke prijs. Bij drukte kunt u zich voorstellen dat ik niet alles in één keer kan beantwoorden.

Bel: 06-53838995

of stuur een mail.